Zumba

 
Imorse hoppade jag in på ett zumbapass på gymmet. Jag tänkte att jag nog inte skulle vara så dålig som jag tror att jag är. Tänkte att det var något gammalt som hängde med mitt dåliga självförtroende från förr. Jag tänkte fel. Var precis lika orörlig, okoordinerad och otajmad som i mitt huvud. Det enda som var annorlunda var hur jag reagerade på mina tafatta snedsteg och armarna som rörde sig, Nästan i takt med musiken. Jag hade roligt! Jag hade skitkul! Kanske var det gruppen med bara gamlingar bidrog till min sköna känsla. Kanske var det stoltheten över att jag kände mig fri i en ny miljö. Med största sannolikhet var det en kombo av dessa två som gjorde min förmiddag på gymmet till något alldeles extra. Efter gymmet belönade jag å GianL oss själva med en sen frukost.
 
 

Semester!

En lördag med Karlsson , Fiorentina vs Brescia 5-0 och middag med grekerna. Vädret vädret VÄDRET! 19 grader och strålande sol, tack Italien! Imorse drog Karlsson hemåt och jag och Gianluca hade vår första gemensamma lediga dag på ett par veckor. Ledig dag kallar vi alltid semester. Dagens semester började med gymmet , ett rejält pass med några tunga stegringar för GL. Han kämpar på! Efter gymmet till GLs pappa som var väldigt bekymrad. 3-1 förlust för Juventus mot Genoa och det diskuterades ytterbackar och tränarbyte. Gillar Gianlucas pappa, han har humor och är cool lugn, alltid roligt att hänga med honom.

 

På väg till babbo tog vi en sväng förbi en utkiksplats i bergen där det var fritt från turister. Åt varsin panini och tittade på solnedgången. Grymt panorama, såg ut över hela Florens!

 

Specialmiddag ikväll, sötpotatis i ugn , guacamole, Buffalo mozzarella från Napoli och popcorn. Dryck: Coca Cola zero. Det var en fin semesterdag i Florens!

 

Divan mot Charlie

 

Divan drog till Schweiz för att se till att Rosengård fick en schysst lottning i Champions League. Samtidigt kom lilla Charlie från Verona för att hänga med mig å Gianluca och för att göra agentbuisiness i samband med dagens toppmöte i damernas Serie A: Fiorenrina vs Brescia.

Med divan fick jag ett par intensiva dygn. Gymmet , stamrestaurangen och foffo , stan å turistprylar och i torsdagskväll Europa League Fiorentina-Paok. Fick fina biljetter av Gianlucas vän som hade varit president för PAOK och nu är fotbollsansvarig på fotbollförbundet. Dessutom himla trevlig kille.

 

Igårkväll åt vi middag med Gianlucas grekiska vänner och imorse kort joggingtur i väntan på matchen. Alltså jag vet att jag ska vara stark å obrydd och sån fri människa som äter och dricker som hon vill utan att bry sig om konsekvenser men jag är inte där än. Jag låtsas gärna som att jag är såndär som lever livet utan att känna "fan va jag är ur form" men jag är ju inte sån. Ganska obekväm just nu. Meeeen tänker att det är utveckling så tränar på att acceptera mig själv såhär. Skoja bara , Känner jag mig enbart plufsig , har inte en enda tanke på att det är utveckling , tänker att jag borde träna och fasta i ett par veckor. Och sen tar jag en till bit bröd och doppar i lite olja. Denna ständiga kampen för att finna balans. Vad vore livet utan den?