Tatueringsmässa å debut

Hittade störsköna blusar i tatueringsmässans enda klädmonter. Peerrrfekta till mina vita höga byxor! Båda knutna i 70-talsstyle. Har tyvärr bara bild på den ena:


Ingen tatuering för mig, prosecco och äppelpaj!

Men innan dess gjorde jag tävlingsdebut i Fiorentinatröjan och vann med 3-1 i italienska cupen. Jag spelade hela matchen och det kändes bra:


Förra veckan gjorde jag tester på sjukhuset hos en nutrinist som konstaterade att jag har tappat 2 kilo sen jag kom hit varav ett kilo rent fett. Svinnöjd med fettprocenten också, firade hela veckan med att äta hysteriskt mycket gott. Tur jag inte ska dit igen på ett tag. Var på dejt förra veckan också och hittade ett supermysigt ställe för apertivo, 5 minuters promenad från mig. Bra kille me, uppdaterar er om det blir något mer där:-) 

Sen avslutade jag veckan med att tappa plånboken med mastercardet, spärra kortet för att sen få tillbaka det idag på gymmet. Nån snäll människa hade hittat det å lämnat in på gymmet:-) nu är jag dessvärre utan kort i en veckan men försöker lösa det. Nudlar å regnvatten! 


Att vara proffsSom fotbollsproffs måste man hela tiden fatta beslut utifrån maximal prestation. Igår spelade jag min första match för Fiorentina på en plan som egentligen krävde skruvdobb. Jag visste att skruvdobb hade vart optimalt men mentalt , med min skadehistorik , känner jag alltid extra stress och oro inför skobyte. Ville inte ha dubbel nervositet , ett för debutmatch å två för skobyte. Så jag valde vanliga dobbar. Det kostade två "tappa fästet" och ett galet skrik från tränaren i halvtid men jag vann en bra prestation för att jag kände mig trygg i skorna. Dessutom gick jag av planen, skadefri. Ofta meningslöst att försöka förklara såna här resonemang för tränare i Sverige, helt meningslöst här Italien med min obefintliga italienska men ibland får man ta en smäll för det man vet är rätt för en själv. Man får ta den svåra vägen och dessutom stå ut med att människor tror att man har tagit den enkla. För mig är det #proffs . Nu har jag gjort debuten och känner mig redo för halvskruv, om det skulle behövas nästa match. 😃👍🏼👊🏼

Och om två veckor kommer de här skorna , om det är finväder:


fotboll - proffs - skor

Pallar inte

Pallar inte att skriva, huvet är kaos och jag drömmer bara om italienska verb. Hjärnan har fått en chock av ett nytt språk. Den försöker liksom desperat hitta plats i systemet, inte svenska, ok så engelska? Nähä inte engelska , krångligare säger du? Då måste det vara tyska? Nejnej, italienska ord , italienska ska komma ut ut munnen inget annat! Lassar in lite bilder, håll till godo så länge!