Från attackgråt till modemässan

Föregående text hade sin dag i början av veckan men otröstlig attackgråt lugnades när Gianluca först bekräftade min gråt och sen kom upp med en logisk förklaring. "Jag tror att du får tillfällen här när du känner dig otroligt ensam och långt hemifrån. Du vet att alla är på ett par timmars avstånd men när saknaden attackerar så spelar det ingen roll. Det i kombination med att du känner dig lite vilsen med att välja nytt yrke, lära dig ett bytt språk och vara ifrån sammanhang som du har befunnit dig i under hela ditt liv." Lilla kloker. Fan va han är bra! 

 
Efter den slutsatsen började vi söka ny inspiration. Vad jag än ska göra så behöver det komma från lust och intresse. Som ett just lustigt och alldeles perfekt sammanträffande var det modemässan i Florens den här veckan. Jag har alltid velat gå på fashionweek och Gianluca ringde upp vår gemensamma vän som fixade biljett till mig för samtliga dagar. Man blir så glad , människor är så j-a snälla! 
 
Att gå runt på Pitti uomo var exakt vad jag behövde i mitt liv. En mässa FULL av människor med de mest udda, fantastiska och coola klädstilarna. Det var som att gå runt på en catwalk och efter dag 1 var jag så full av inspiration och tankar att jag kontaktade banken, drog igång processen med att starta företag och började skissa på idéer. Det känns så spännande allt och även om inte allt är på plats och delar skramlar runt i mitt huvud så händer det saker, roliga saker. Processen är igång!!! 
Supercoola plagg blandades med enbart märkliga. Det fanns ALLT i klädväg och intrycken exploderade i den lilla, inte speciellt utvecklade delen av min hjärna som innehåller kreativitet:-)