Sköna saturday

Igår sprang jag en runda i Cascine parken i Florens. 9 kilometer i lunkartempo med Hanna och Amandas "fredagspodden" i lurarna. Jag ÄLSKAR deras podcast. Den får mig att skratta så jag är tvungen att stanna på löprundan och den har varit med mig, ett avsnitt i veckan , under de senaste 4 åren. Genom mörka tider och ljusasaste ljusa. När jag var deprimerad gav fredagspodden en timmas andrum och nu när jag mår bra får den mig att maxa på känslan av tacksamhet och harmoni. Har ni aldrig lyssnat på systrarna så ge det en chans! Eller kanske två, efter ett par är man fast.
Sånt flyt med strålande sol och vår i luften och jag dressade i shorts, första shortsrundan för året.
 
 
Efter rundan tog jag bilen hem, fick fina Stina på besök för lunch och kaffe och sen gav jag mig på att göra en rejäl sats med Ingefärsdryck. Har köpt fina flaskor på Ikea så det känns sådär härligt, käckt, hemmagjort:
 
Receptet är superenkelt. Riv ingefära och pressa citroner (på känsla) i en bytta. Häll på vatten (på känsla) Låt stå i en dryg timme innan du silar och häller upp på flaska. Kan stå i kylen i en månad utan problem men tar du en shot varje morgon (och dessutom måste dela med dig till folk) så tar den garanterat slut tidigare än så. Jag gillar när den är riktigt stark och rivig och körde på 8-10 citroner och 4-500 gram ingefära.